8 - Lajmet | AMMK

Lajme dhe Ngjarje

AMMK
Publikohet raporti i MMPHI për Hidrocentrale
11.08.2021 -  Grupi punues për “Shqyrtimin e ...
AMMK
Publikohet Atllasi i Bimeve te Kosoves
16.07.2021- Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastruktur&...
AMMK
Konkursi për fotografi Ndryshimi i klimës PIX
06.07.2021 - Konkursi i ri për fotografi i Agjencis&...
AMMK
Sistemi Kombëtar i Informimit për Zjarre Pyjore
26.06.2021-Agjencioni Japonez për Bashkëpunim Ndë...
AMMK
Thirrje për mbrojtje të pyjeve të Parqe Kombëtare nga zjarret
23.06.2021 - Sipas parashikimit të InstitutitHidrometeorologjik të Kosovë...