BALLINA BreadCrumbTrailer Arkivi - Lajme

Gjendja e ajrit në Prishtinë (31.01.2018)

31.01.2018- Sipas matjeve të realizuara nga InstitutiHidromeorologjik  të Kosovës në stacionetmatëse në oborrin e Rilindjes dhe atë në oborrin e IHMK, është regjistruargjendja për datën 31.01.2018, që nga ora 00:00 deri në orën 14:00.

 

Nga rezultatet e regjistruara  vërehen dallime të vlerave të regjistruara përparametrat PM10 dhe PM 2.5 në stacionin në oborrin e ndërtesës Rilindja dhe atënë oborrin e IHMK.

 

Per me shume shihni raportin (deri ne ora 14:00)

 

Raporti i plote (24 oresh) per daten 31.01.2018


 
Prapa