514 - Lajmi Single | AMMK

Njoftim: Pezullohen vizitat në Shpellën e Gadimes deri me datën 18.04.2021

08 April 2021

foto

08.04.2021- Duke u mbështetur në Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës me  Nr. 01/05, të datës 05.04.2021, për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, dhe Vendimit të AMMK-së me Nr.25/AMMK/2021, të datës 06.04.2021, për punën e stafit të AMMK-së konform vendimit të qeverisë, njoftohen vizitorët e Monumentit me Rëndësi të Veçantë “Shpella e Gadimes”, se pezullohen vizitat gjatë periudhës 07.04.2021 deri më18.04.2021.

Për çdo ndryshim, do të ju njoftojmë me kohë.